zondag 30 oktober 2011

smokey eyes


Smokey eyes










Stap 1:
Breng een zwart lijntje aan op de oogleden met een kohlpotlood. Vervaag het aangebrachte zwarte lijntje van donker naar licht met je vinger of een wattenstaafje.

Stap 2:
Breng vervolgens een donkere kleur oogschaduw aan op het vervaagde oogpotloodlijntje, bijvoorbeeld met grijs, zwart of de kleur die jij mooi vindt en vervaag het vanaf de wimperinplant van donker naar bijna niets op het bewegende ooglid tot aan de arcadeboog. Over het gehele bewegende ooglid tot de arcade boog en onder het oog kun je een lichtere kleur aanbrengen. Als je meegaat met de vorm van je wenkbrauwen, lijkt het geheel nog veel mooier. Het geheim van de smokey eyes is dat de kleur het donkerst is tegen de wimperrand en dat deze kleur vervaagt over het bewegende ooglid naar bijna niets.

Stap 3:
De finishing touch is het aanbrengen van mascara. Niet subtiel, maar heel veel mascara! Om je wimpers zo vol mogelijk te laten lijken kun je het best een volumemascara gebruiken. Voor een glamourous look kun je de nieuwe Maybelline New York Volum'Express Chrome mascara gebruiken of breng je valse wimpers aan.







hoe maak je smokey eyes?

ik ga jullie uitleggen hoe je smokey eyes maakt ik 3stappen.


stap 1: breng een zwarte lijntje aan de oogleden met een kohlpotloot. Vervaag het aangebrachte lijntje van donker naar licht. Met je vinger of een wattenstaafje.

stap 2:  Breng vervolgens een donkere kleur oogschaduw aan over het vervaagde lijntje, bijv. grijs, zwart, blauw of een kleur die jij mooi vind en vervaag het over de wimperinplant van donker naar bijna niets naar het bewegende ooglid tot aan de boog en onder het oog kan je een lichtere kleur aanbrengen. Als je meegaat met de vorm van je wenkbrauw, lijkt het geheel nog veel mooier. Het geheim achter de smokey eyes is dat de kleur het donkerst is tegen de wimperrand en dat de kleur vervaagt tot bijna over het bewegende ooglid naar bijna niets.

stap 3: De finishing touch is het aanbrengen van de mascara.




xx'liefs Anne



















2 reacties:

Unknown zei

I love smokey eyes :) Leuke post :)

Anne zei

sorry voor de fout van dit bericht ik krijg het niet weg..

Een reactie posten

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews