vrijdag 4 november 2011

het dragen van een spijkerbroek.

Het dragen en combineren van spijkerstof



Spijkerstof is in veel opzichten hip en kan op heel veel manieren gedragen worden. Denim bestaat al eeuwen en kan je in elke kledingwinkel vinden. Bijna iedereen heeft wel iets van spijkerstof in haar kast hangen, maar soms weet je even niet meer hoe je het moet combineren. Wij hebben een aantal do's en inspiratiefoto's om het kledingstuk op verschillende manieren en stijlen te dragen.


Verschillende kleuren
Soms is het lastig om verschillende kleuren spijkerstof bij elkaar te dragen, maar je kunt eigenlijk altijd een lichte en een donkere kleur spijker combineren. Kijk vooral naar de textuur van de stof. Als deze verschillen van elkaar, kan het samen erg mooi staan.
De witte jeans
De witte spijkerbroek staat heel classy en maakt je benen optisch langer. Zorg dat je witte jeans niet te veel poespas heeft, dus geen grote zakken of studs. Het mooiste is om er een hippe wijde blouse of top op te dragen.
De blouse
De spijkerblouse kan je ook op veel verschillende manieren dragen. Met een rokje of als jurkje, beide manieren zijn heel vrouwelijk en hip. 





Spijkerbroek naar het werk
Sommige mensen vinden een jeans te casual voor naar het werk, maar als je hem combineert met fashionable hakken of flats eronder and than you're ready to go!
Het rokje
Wanneer je naar het strand gaat is een rokje altijd fijn, lekker luchtig. Met rafeltjes aan de onderkant en slippers eronder, ben je helemaal klaar voor the beach. Een mooie hoge taillerok is weer heel geschikt voor een chique look.







xxx'liefs Anne <3

3 reacties:

Unknown zei

ik houd wel van denim. Draag alleen rokjes en broeken van spijkerstof. Blousen o.i.d. van dit materiaal staan mij niet.

Armani Heirweg zei

Leuk artikel :)

Liefs' xx

Anoniem zei

Leuk artikel!!

Liefs,xx

Een reactie posten

Popular Posts

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews